ПриватБанк у колаборації #CraftRoadShow надихатиме історіями про український малий бізнес

  • 14 лип. 2020 18:02
  • 613
    • Новина ПриватБанк у колаборації #CraftRoadShow надихатиме історіями про український малий бізнес Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПриватБанк став партнером CraftRoadShow - відеопроекту про крафтових виробників з різних куточків нашої країни. Youtube-шоу покаже глядачам неймовірні історії підприємців та надихне більше подорожувати Україною.
     
    CraftRoadShow - це Youtube-проект спільного виробництва Bilka production i BeerBoxTV, до якого долучився український пивовар Михайло Пронін і відомий режисер з Одеси Сергій Назаров. У форматі автомобільної експедиції два пивовара подорожують Україною в пошуках найцікавіших локальних виробниківта їхніх захопливих історій. Головна мета шоу - показати прекрасні куточки України та унікальні виробництва і людей, які їх створюють. Окрім того, це чудова нагода для тисяч глядачів дізнатися про цікаві продукти локальних виробників та місця, де можна їх придбати.
     
    ПриватБанк підтримує малий і середній бізнес. Тож серед героїв шоу будуть підприємці, які скористалися кредитними продуктами ПриватБанку і змогли розвинути власну справу. Вони розкажуть свої історії невдач та успіхів, поділяться секретами успішного бізнесу та розкажуть, як пережили непростий карантинний період.
     
    Проект уже стартував - перший епізод вийде 20 липня на платформі YouTube. Слідкувати за автоподорожжю Україною можна за хештегом #CraftRoadShow в
    усіх соцмережах.
     
    Загалом автоекспедиція охопить понад чотири десятки крафтових виробників різного напрямку, а команда проїде більш, ніж 17 000 км Україною.
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку