У Кропивницькому обрізали більше тисячі дерев

  • 14 лип. 2020 10:56
  • 895
    • Новина У Кропивницькому обрізали більше тисячі дерев Ранкове місто. Кропивницький
     
    З початку року фахівці комунального підприємства «Благоустрій» обрізали 1 036 дерев. Про це сьогодні повідомив керівник КП “Благоустрій” Віктор Луценко.
     
    - Загальна площа вулиць, на яких наше підприємство обслуговує дерева, складає 340 кв м, а також на нашому балансі перебуває 16 парків та скверів. Загальна кількість дерев, які перебувають на обслуговуванні підприємства, складає 107 200 одиниць. В наявності підприємства є всього дві поливні машини, кожна ємкістю шість кубів. Тому фізично і технічно сьогодні у нас немає можливості у повному обсязі забезпечити поливом всі зелені насадження. 
     
    Та це не означає, що вони не поливаються, дерева періодично поливають, наприклад, молоді саджанці біля озера Копань, на вулицях Кропивницького та Полтавської, на Алеї миру та Набережній. В першу чергу ми поливаємо нові висаджені клумби, які нещодавно облаштувало наше підприємство, - наголосив Віктор Луценко.
     
    Працівники підприємства висадили 195 880 одиниць розсади квітів на 37 локаціях міста загальною площею 8 325 кв. м. На висадження квітників станом на 1 липня підприємство витратило 2 мільйони 100 тисяч гривен.
     
    Ірина Лягул