“АгроЕкспо-2020” у Кропивницькому пройде з дотриманням усіх карантинних вимог

  • 10 лип. 2020 17:12
  • 2315
    • Новина “АгроЕкспо-2020” у Кропивницькому пройде з дотриманням усіх карантинних вимог Ранкове місто. Кропивницький
     
    Цьогоріч виставка сільськогосподарської техніки проходитиме з 30 вересня по 3 жовтня. Про це повідомили під час першого засідання робочої групи з питань підготовки та проведення Міжнародної агропромислової виставки “АгроЕкспо-2020” під головуванням заступниці начальника управління економіки міської ради Тетяни Ломової, інформує сайт Міської ради Кропивницького.
     
    Головне управління житлово-комунального господарства повинне організувати роботи з благоустрою прилеглої території до виставкової площі та привести в належний стан зупинки громадського транспорту. Управлінню розвитку транспорту та зв’язку доручено домовитись із перевізником про продовження маршруту № 113 до виставкових площ по вулиці Мурманській, а також збільшити кількість маршрутних таксі, оскільки через карантинні обмеження в громадському транспорті можна перевозити тільки сидячих пасажирів.
     
    Комерційна директорка ТОВ “Украгроекспо” Тетяна Бєлова зазначила, що цьогорічна виставка сільськогосподарської техніки проходитиме із дотриманням усіх карантинних вимог: масочного режиму, соціальної дистанції, а також реєстрація на участь проходитиме тільки онлайн.
     
    - Робота виставки буде організована так, що і для учасників, і для відвідувачів брати у ній участь буде безпечно, - наголосила Тетяна Бєлова.