На Кіровоградщині пропонують понад 50 вакансій з наданням житла

  • 10 лип. 2020 19:06
  • 1283
    • Новина На Кіровоградщині пропонують понад 50 вакансій з наданням житла Ранкове місто. Кропивницький
     
    У центрах зайнятості Кіровоградщини зареєстровано 51 вакансію з наданням житла, можливістю проживання в гуртожитку або компенсацією коштів за оплату оренди житла. Більшість призначена для працевлаштування лікарів, інформує Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Так, у Благовіщенському районі (с. Богданове) запрошують на роботу з наданням житла кухаря. Заробітна плата – 4723 грн.
     
    У Голованівську пропонують роботу та житло лікарю-ендокринологу, лікарю-ендоскопісту, лікарю-інфекціоністу, лікарю-кардіологу, лікарю-педіатру та лікарю-фтизіатру. Заробітна плата для медиків – 4723 грн.
     
    На Добровеличківщині (м. Помічна) роботу та житло нададуть лікарю загальної практики-сімейному лікарю та лікарю-педіатру. Заробітна плата: 7590 та 4800 грн на місяць. У с. Тишківці потрібен обліковець (заробітна плата – 4750 грн).
     
    У Долинській пропонують роботу та житло слюсарю аварійно-відбудовних робіт. Заробітна плата – 6318,62 грн.
     
    На Знам’янщині (с. Мошорине) лікарю загальної практики-сімейному лікарю, пропонують заробітну плату у розмірі 12486 грн та житло.
     
    На Кропивниччині відкритою є вакансія лікаря загальної практики-сімейного лікаря з наданням житла у с. Бережинці (заробітна плата – 14169 грн). Також у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості зареєстровані 15 вакансій для прохідників одного з підприємств гірничодобувної галузі, що розташоване у м. Кривий Ріг (з можливістю проживання в гуртожитку або компенсацією коштів за оплату оренди житла).
     
    У Малій Висці актуальними є вакансії з наданням житла для 5 лікарів загальної практики-сімейних лікарів, лікаря-акушера-гінеколога, лікаря-анестезіолога, лікаря-ендоскопіста, лікаря-отоларинголога, лікаря-офтальмолога, лікаря-педіатра, лікаря-педіатра-неонатолога, лікаря-терапевта, лікаря-уролога та лікаря-хірурга. Заробітна плата: від 4786 до 9205 грн. У с. Миролюбівці житло та роботу пропонують бухгалтеру (заробітна плата – 5260 грн), водієві автотранспортних засобів (заробітна плата – 5045 грн) та двом робітникам з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва (заробітна плата – 4725 грн).
     
    У Світловодську тимчасову роботу та житло пропонують кухарям, які готуватимуть для гостей пансіонатів Залізного Порту та Кирилівки. Відкритими є 3 вакансії, заробітна плата за кожною з них – по 12000 грн.
     
    В Устинівці запрошують на роботу та надають житло лікареві-хірургові. Заробітна плата – 4723 грн.