Кропивницький: в художньому музеї прензентували виставку "У родинному колі" (ФОТО)

  • 9 лип. 2020 11:01
  • 969
    • Новина Кропивницький: в художньому музеї прензентували виставку «У родинному колі» (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вчора, 8 липня,  Кіровоградський обласний художній музеї презентував проєкт до відзначення Дня родини разом з рекламним агентством "Антураж А". Про це повідомляє журналістка "Утреннего города".
     
    – Вчора був День родини, тому ми спланували експозицію, де представлені роботи з фондового зібрання Кіровоградського обласного художнього музею: п’ять живописних робіт, де зображені батько та матір, бабуся та щасливе дитинство, а також картина "Поцілунок", яка символізує зародження родини. Працівники рекламної агенції "Антураж А" звернулися до нас, щоб презентувати свої роботи у нашому музеї: символічні обереги, скриньки та щоденники. До речі, обереги можна придбати в реламній агенції, - зазначає Тетяна Костенко, наукова співробітниця Кіровоградського обласного художнього музею.
     
    За її словами, усі вироби – це екологічно чисті матеріали. Виставка буде відкрита протягом тижня.
     
    В Україні День родини відзначається з 2012 року. Родина – це соціальна група, в якій її учасники пов’язані між собою спільним побутом та відповідальністю. Сім’я – це осередок суспільства, який належить до основних державних цінностей.
     
    Христина Ковалевська
    Фото: Денис Бірзул