Кропивницький: хто «замінував» площу Героїв Майдану?

  • 8 лип. 2020 20:41
  • 3004
    • Новина Кропивницький: хто «замінував» площу Героїв Майдану? Ранкове місто. Кропивницький
    Сьогодні, 8 липня, невідомий надіслав повідомлення правоохоронцям про те, що площа Героїв Майдану у Кропивницькому замінована. Про це повідомляє журналістка "Утреннего города".
     
    - Від невідомої особи до поліції надійшло повідомлення про те, що заміновано площу Героїв Майдану. На місце одразу виїхали правоохоронці, працювали фахівці вибухово-технічних підрозділів. Та вони підтвердження замінуванню не виявили. Життю людей нічого не загрожує, - коментує речниця Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.
     
    Доки тривають перевірки, представники правоохоронних органів міста Кропивницького перекрили вулиці Велику Перспективну від Дворцової та Тараса Карпи. Відтак транспорт повинен був об'їжджати центральну вулицю.
     
    - На щастя, людей не евакуювали. А о 19:14 приїхала поліція та почала завершувати розслідування, і потім траспорт їздив вже за розкладом, - каже кропивничанка Ірина Лягул, яка також перебувала на місці інциденту.
    Слідство з’ясовує, хто й чому «замінував» центральну площу міста. 
     
    Нагадаємо, у березні поточного року у Кропивницькому поліція затримала жартівника-мінера – 43-річного місцевого мешканця. Як з’ясувалося, він уже декілька разів "заміновував" приміщення у різних містах країни.  Чоловік розповів охоронцям порядку, що він посварився зі своїм товаришем та вирішив таким чином привернути до себе увагу, а ще перевірити, як працює патрульна поліція.
     
    Нагадуємо, що за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху) ККУ передбачено максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років.
     
    Читайте також: У Кропивницькому затримали неадеквата, озброєного ножем.
     
    Христина Ковалевська