Кіровоградщина: знам’янські велосипедисти здобули вісім нагород

  • 7 лип. 2020 15:01
  • 724
    • Новина Кіровоградщина: знам’янські велосипедисти здобули вісім нагород Ранкове місто. Кропивницький
     
    3-5 липня у Миколаєві проходила відкрита Першість міста у багатоденній гонці на шосе серед юнаків та дівчат, повідомляє Наша Знам’янщина.
     
    Успішно на цих змаганнях виступили спортсмени відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ (велоклуб «Рос Агро», с. Мошорине, тренери – Вадим Кива та Віра Борисюк). Вони загалом здобули 8 нагород – 3 золоті, 3 срібні і 2 бронзові.
     
    У перший день змагань проводилася індивідуальна гонка на час. Роман Скорбич у змаганнях серед юнаків 2008 р.н. і молодші здобув золоту нагороду. У змаганнях серед юнаків 2006-2007 р.н. Роман Винник був другим. Валентина Гораш у змаганнях серед дівчат 2006-2007 р.н. здобула срібну нагороду.
     
    У другий день змагань проводилася групова гонка на 30 кілометрів. Роман Скорбич у змаганнях серед юнаків 2008 р.н. і молодші посів друге місце. У третій день була групова гонка на 40 кілометрів. Скорбич у своїй віковій категорії виграв змагання, Винник був третім.
     
    За підсумками трьох етапів були визначено переможця та призерів у загальному заліку. У змаганнях серед юнаків 2008 р.н. і молодші перше місце посів Роман Скорбич (був нагороджений кубком, медаллю, грамотою і цінним призом). У змаганнях серед юнаків 2006-2007 р.н. Роман Винник став третім (був нагороджений медаллю, грамотою і цінним призом).