У Кропивницькому затвердили внески за обслуговування та заміну водолічильників у приватному секторі

  • 6 лип. 2020 13:05
  • 1220
    • Новина У Кропивницькому затвердили внески за обслуговування та заміну водолічильників у приватному секторі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Виконком міськради Кропивницького встановив розмір внесків за обслуговування та заміну лічильників централізованого водопостачання у абонентів приватного сектору, повідомляє сайт ОКВП "Дніпро-Кіровоград".
     
    Відповідно до законодавства та вказаного рішення виконкому, ОКВП «Дніпро-Кіровоград» щоквартально здійснюватиме нарахування внесків за обслуговування водолічильників абонентам приватного сектору окремо по кожному будинку, починаючи з 01.07.2020 року. Абоненти приватного сектору за обслуговування одного лічильника водопостачання, зокрема його перевірки раз на чотири роки, сплачуватимуть на рік 107,76 грн (26,94 грн на квартал).
     
    Заміна лічильника раз на п'ять років становитиме 988,4 грн (по 197,68 грн на рік, або 49,42 грн на квартал). Внески за заміну лічильника нараховуватимуться за фактом виходу з ладу лічильника і тільки після виконання його заміни або за зверненням самого абонента про нарахування такого внеску.