У Кропивницькому вестимуть жорсткий контроль на всіх будівельних об’єктах міста

  • 6 лип. 2020 12:22
  • 691
    • Новина У Кропивницькому вестимуть жорсткий контроль на всіх будівельних об’єктах міста Ранкове місто. Кропивницький
     
    На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 6 липня, повідомляє сайт Міської ради Кропивницького.
     
    – Літо у розпалі, вже розпочалося ІІ півріччя, тому, навіть зважаючи на всі карантинні запобіжники, необхідно системно контролювати роботу на всіх будівельних об'єктах, - наголосив міський голова. - Ми маємо кілька важливих будівельних дорожніх проєктів, які мають бути виконані облдержадміністрацією. Руху особливого там не видно. Тому має бути від нас щоденний діалог з відповідними керівниками і виконавцями, щоб робота, тендери були в активній фазі, а не на папері. Це державні кошти, і ніхто не має права зволікати з такими проєктами.
     
    Окремо міський голова звернув увагу на проведенні тендерів, щоб усі будівельні роботи встигли виконати у літній період.
     
    – Ми повинні продемонструвати вимогливість і принципову позицію, бо це стосується інфраструктури нашого міста, - зауважив Андрій Райкович. - Контроль за всіма нашими об'єктами – як по управлінню капітального будівництва, так і по галузевих управліннях – має бути щоденним.
     
    Також Андрій Райкович наполіг на прискоренні робіт у приміщенні Центру надання адміністративних послуг, який у найближчі строки повинен відкрити свої двері і почати надавати повний комплекс послуг для містян. Адже ЦНАП — важливий критерій якісної комунікації влади і людей. Чим швидше кожен кропивничанин зможе отримати будь-який дозвіл чи документ, тим кращою буде думка про увагу влади до людини, вважає Андрій Райкович. А в нашому місті впродовж року за такими послугами звертаються тисячі людей.
     
    Водночас міський голова доручив головному управлінню ЖКГ привести до ладу зупинку громадського транспорту біля кінотеатру “Зоряний”, щоб, отримавши необхідні адмінпослуги у ЦНАПі, містяни могли з комфортом дочекатись громадського транспорту.