Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно навчитися візажу

  • 6 лип. 2020 10:48
  • 758
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно навчитися візажу Ранкове місто. Кропивницький
     
    На сьогодні однією з найпопулярніших професій у сфері краси є професія візажиста. Новітні тренди та інновації рухають галузь семимильними кроками вперед.
     
    Працюючи з обличчям, візажист повинен враховувати природні дані клієнта, знати, що потрібно підкреслити за допомогою макіяжу, а що приховати.
     
    У липні поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітних громадян професії «візажист», що є затребуваною на регіональному ринку праці. Навчання розпочинається з 9 липня 2020 року, термін навчання – 5 місяців.
     
    Умови направлення на навчання:
     
    повна або базова загальна середня освіта;
     
    вік особи не менше 18 років;
     
    медична довідка;
     
    особова медична книжка.
     
    Для безробітних громадян, зареєстрованих у службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила можливість професійного навчання за вказаною професією, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.
     
    Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou.
     
    Відділ організації профнавчання Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi