Чи безпечно відвідувати дитячі центри в Кропивницькому

  • 3 лип. 2020 14:25
  • 1419
    • Новина Чи безпечно відвідувати дитячі центри в Кропивницькому Ранкове місто. Кропивницький

    З послабленням карантину все більше закладів відчиняють свої двері перед кропивничанами. Відкрилися кафе, ресторани, кінотеатр, дитячі центри.

    Батьки знають, як дітям важко сидіти вдома і як їм не вистачає розваг. Закриття дитячих садочків та шкіл привело до зменшення спілкування з друзями. Тому так хочеться кудись піти з дитиною і подарувати їй позитивні емоції. Ідеальним вирішенням проблеми може стати відвідування дитячого розважального центру.

    Безпека в дитячих центрах - дуже важливий момент в умовах теперішньої пандемії. Перед тим, як кудись іти, варто дізнатися, як заклад слідкує за дотриманням санітарних норм.

    Адміністрація дитячого розважального центру «Крейзі Ленд» розповіла нам, які правила діють у їхньому закладі.


    Перед входом у заклад обов’язково проводиться температурний скринінг всіх відвідувачів, обробка антисептиком. Все сплановано і підготовано так, щоб в черзі люди не стояли близько один до одного і могли тримати дистанцію. В самому центрі також просторо, столики розташовані на безпечній відстані один від одного, а гостей просять залишатися в захисних масках (окрім часу вживання їжі, звісно).

    P.S.«CrazyLand» переїхав на другий поверх в тій же будівлі, за адресою вул. Героїв України, 6/13.
    Перелік дитячих розваг та атракціонів повністю оновлено.