Кропивницький: як по-новому відвідувати кінотеатр "Портал"?

  • 3 лип. 2020 10:00
  • 1437
    • Новина Кропивницький: як по-новому відвідувати кінотеатр «Портал»? Ранкове місто. Кропивницький
     
    З 2 липня, після пом'якшення Кабміном карантину, знову почали працювати кінотеатри.
    Журналістка "Утреннего города" дізналася, що змінилося у кропивницькому кінотеатрі "Портал" та як пройшов перший день після відкриття.
     
     
    При вході до кінотеатру відвідувачам обов'язково роблять температурний скрінінг та обробляють руки антисептиком. Усі працівники закладу одягають захисні маски та окуляри. Біля каси люди мають тримати дистанцію - 1,5 метра. 
     
    - Ми обов'язково проводимо температурний скрінінг, як біля входу з вулиці, так і біля входу до залів. Також ми повинні дотримуватися таких правил: не більше 50-ти відсотків заповненого залу, тому, у зв'язку з цим ми обмежили можливість придбання квитків поруч. Тепер діє умова: два через два. Якщо прийде молода пара або сім'я, то вони можуть сідати разом, а інші глядачі - через два місця, тобто це забезепечення відстані. Маски в залах можна не одягати. Більш того, в закладі перероблена система вентиляції. Раніше вмикалася та вимикалася, а зараз працює постійно, щоб була циркуляція свіжого повітря, - зазначає директор кінотеатру Олексій Мірошніченко.
     
     
    Після кожного сеансу прибиральниці роблять дезінфекцію дверних ручок та підлокітників на кріслах. А в холі прибирають кожну годину. Зокрема, персонал, який працює за касами, обов'язково слідкує за своїм робочим місцем та дотримуються усіх правил. У кожного з них є окремі рукавиці та дезінфектори.
     
    За словами директора закладу, 3d окуляри, які видавали глядачам безкоштовно, тепер коштують двадцять гривень, а придбати їх можна за бажанням. Що стосується їжі, то попкорн тепер продають з індивідуальною серветкою та рукавицею для того, щоб люди захистили себе від інфекції. А також, якщо ви забудете маску, то зможете придбати її на касі. Весь персонал знає інструкції та несе відповідальність за роботу.
     
    - Від того, як ми будемо дотримучатися правил карантину, буде залежати майбутнє закладу, тому намагаємося все робити чітко! - повідомляє Олексій Мірошніченко.
     
     
    У перший тиждень відкриття будуть траслюватися топ-стрічки минулих років або нові, які не були в топі. А потім буде більше фільмів, які вийшли у 2020 році. Вартість квитків не змінилася, а кожного вівторка продовжує діяти акція "День глядача", коли квитки на сеанс коштують 50 гривень. 
     
    А також скоро планується відкриття третього залу, будівництво якого зупинилося перед пандемією:
     
     
    - Зал буде не гіршим, ніж в кінотеатрі в Дніпрі. Це для нас важливо, бо у місті ми єдині, а клієнти мають розуміти, що наша команда турбується про них! - висловлюється директор.
     
    Христина Ковалевська