У Залізному Порту потонула дитина з Кропивницького

  • 2 лип. 2020 14:38
  • 2873
    • Новина У Залізному Порту потонула дитина з Кропивницького Ранкове місто. Кропивницький
     
    На морі потонула трирічна дівчинка з нашого міста, інформує сайт Гречка.
     
    Як повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій в Херсонській області, дівчинка приїхала на море разом із 56-річною бабусею та її 38-річним співмешканцем з Кропивницького. Трагедія сталась у перший день відпочинку.
     
    Дитина перебувала на матраці з дорослою людиною. В якийсь момент дівчинку хвилею знесло з матрацу у воду. Поки її знайшли і дістали на поверхню, врятувати вже не змогли.
     
    - 38-річний чоловік пояснив правоохоронцям, що пішов купатися з онукою співмешканки, дівчинка лежала на надувному матраці і вони відпливли приблизно на 50 метрів від берега. Потім дівчинка випала з матрацу у воду, чоловік намагався пливти з дитиною до берега, але не розрахував сили. До берега він доплив сам, потім викликав рятувальників, - повідомили в поліцї Херсонської області, 
     
    Поліцейські на місці перевірили чоловіка на вміст алкоголю, він був тверезий.
     
    За фактом загибелі дитини відкрили кримінальне провадження за п.2.ч.2 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України та ч.3 ст.135 «Залишення в небезпеці» КК України. Тіло дитини направили на судово-медичну експертизу.
     
    ФОТО умовне