Кіровоградщина: Працівника поліції звинувачують у списанні пального

  • 1 лип. 2020 13:43
  • 709
    • Новина Кіровоградщина: Працівника поліції звинувачують у списанні пального Ранкове місто. Кропивницький
     
    За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградщини слідчі ДБР повідомили про підозру інспектору групи логістики, матеріально-технічного забезпечення та зв’язку роти патрульної служби поліції особливого призначення Головного Управління Нацполіції в Кіровоградській області.
     
    Підозру лейтенанту поліції оголошено за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 367 КК України, тобто службова недбалість.
    За даними слідства, патрульний, перебуваючи на посаді інспектора-чергового чергової частини роти патрульної служби поліції особливого призначення будучи особою, відповідальною за автотранспортну дисципліну, внаслідок неналежного виконання своїх службових обов’язків не вжив заходів щодо недопущення приписок пробігу у дорожніх листах під час експлуатації автівок   роти, внаслідок чого необґрунтовано було списано 3.5 тис літрів паливно-мастильних матеріалів. Службова недбалості патрульного призвела до необґрунтованої витрати бюджетних коштів у сумі майже 100 тис грн.
     
    Наразі у справі триває досудове розслідування, яке здійснюють слідчі територіального управління ДБР у Миколаєві.
    Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
     
    Прес-служба прокуратури Кіровоградської області