Кропивницький: Хулігана змусили оплатити ремонт патрульної автівки

  • 1 лип. 2020 11:00
  • 797
    • Новина Кропивницький: Хулігана змусили оплатити ремонт патрульної автівки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Суд зобов’язав чоловіка, який пошкодив службовий Toyota Prius, виплатити повну вартість завданих збитків, інформує у ФБ Патрульна поліція Кіровоградської області.
     
    Постановою Кіровського районного суду міста Кіровограда позов Департаменту патрульної поліції задовільнили у повному обсязі.
    Чоловіка, який спричинив службовій автівці механічні пошкодження, суд зобов'язав відшкодувати повну вартість ремонту автомобіля, що складає 5 257 гривень та сплатити судовий збір – 1 921 гривню.
    Так, подія мала місце навесні 2019 року. Поліцейські, які приїхали на відпрацювання виклику, залишили автівку на вулиці Миру. 
    Тоді невідомий громадянин скористався відсутністю патрульних та спричинив механічні пошкодження службовому автомобілю.
    Свідком цієї події стала дівчина, яка зняла все на мобільний телефон, та, дочекавшись охоронців порядку, передала їм інформацію.
     
    Встановивши дані громадянина, інспектори склали на нього протокол за ст.173 (Дрібне хуліганство) КУпАП. Як виявилося, чоловік неодноразово мав проблеми з законом.
    Постановою Кіровського районного суду його було визнано винним у вчинені адмінправопорушення та накладено штраф у розмірі 51 гривня. Громадянин свою провину визнав.
     
    Пам’ятайте, перш ніж робити необдумані вчинки, краще подумайте, а чи варті вони того.