Кіровоградщина: «Олександрія» програє у четвертому матчі поспіль

  • 30 черв. 2020 15:00
  • 955
    • Новина Кіровоградщина: «Олександрія» програє у четвертому матчі поспіль Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    На вихідних «Олександрія» з Кіровоградщини в рамках 28 туру УПЛ зустрілася на «Оболонь-Арена» з «Колосом». 
     
    Підготовка
    «Олександрія» йшла на матч, маючи в запасі 43 очки. Після поразок «Динамо» та «Десні» з рахунком 1:5 у кожній з ігор, команда Шарана неофіційно втратила шанси на 4-й вище місце в таблиці. Олександрійці могли реабілітуватися в грі проти «Шахтаря», але одна заміна не дала їм цього зробити, тому той матч вони теж програли. 
    «Колос» до цієї гри програвав у семи матчах поспіль. Останні бали вони отримали ще до початку карантину проти львівських «Карпат». Команда займає останню, шосту сходинку в своїй таблиці й вийти в зону єврокубків шансів у них вже немає. Проте перервати свою безвиграшну серію їм було необхідно. Тим паче, команду з Кіровоградщини вони теж перемагали незадовго до початку карантину.
     
    Матч
    Гра розпочалася «на рівних», обидві команди проводили небезпечні атаки, але з реалізацією більше пощастило господарям поля. Так вже на 20-й хвилині Морозко в процесі швидкої контратаки викотив м'яч на Лисенка, який виграв дуель у Паньківа й відкрив рахунок у цьому матчі, 1:0. При цьому спочатку по трансляції здавалося, що ще на своїй половині поля Ємець зіграв рукою, але потім повтор це припущення відкинув. 
     
    Вже за вісім хвилин, скориставшись розгубленістю олександрійців ще після першого пропущеного м’яча, команда з Кіровоградщини не змогла захистити свої ворота і вдруге. Смирний пройшов кількох захисників «Олександрії» і дав не сильну, але влучну передачу під удар Лисенка, який стояв навпроти воріт. Володимир не без допомоги рикошету забив обманув Панківа й удруге забив у цьому матчі, 2:0.
     
    Після цього "Олександрія" активізувалася й почала показувати більш звичну для їхніх фанатів гру. До перерви Банада та Ковальцю вдалося розім'яти Волинця після навісу з кутового, але пробити голкіпера у них не вийшло. На перерву команди пішли з різницею у два м’ячі.
     
    Другий там команда з Кіровоградщини почала так активно, як і закінчила першу половину зустрічі. Вже на другій хвилин післяперервного тайму Ковалець взяв справу в свої  руки, обіграв кількох суперників і вразив кут воріт "Колоса", 2:1.
    Після першого забитого голу команда трохи «заспокоїлася» й дала господарям знову грати. Ті провели кілька атак, але збільшити перевагу їм не вдалося, Паньків був на місці. До кінця тайму фанати олександрійців й зовсім втратили надію на очки в цьому матчі. Єдину дійсно небезпечну атаку команда провела, коли Сітало після прострілу Ковальця в підкаті не зміг вразити навіть порожні ворота. Тому гра так і закінчилася з рахунком 2:1.
     
    Анонс
    Наступний матч «Олександрія» проведе проти луганської «Зорі». Для нашої команди це може стати ще однією можливістю відігратися, або навпаки - продовжити свою безвиграшну серію. Для луганців же ця гра є набагато важливішою, адже вони не полишають надії на срібло після останньої поразки київлян. Цього року вони вперше за всю історію існування клубу можуть вийти в Лігу Чемпіонів. А для того, щоб наздогнати «Динамо», їм не вистачає всього двох балів. Тому три очки в цьому матчі вкрай необхідні «Зорі».