У Кропивницькому відкрили спортивне містечко на Балашівці (ФОТО)

  • 27 черв. 2020 17:43
  • 2383
    • Новина У Кропивницькому відкрили спортивне містечко на Балашівці (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    Сьогодні, 27 червня, в мікрорайоні Стара Балашівка урочисто відкрили новий мільтиспортивний стадіон. Про це йдеться на сторінці міського голови Андрія Райковича у фейсбуці.  

    Ініціативу по зведенню стадіону висловив свого часу депутат міськради Дмитро Терзов, її підтримали інші депутати та міський голова. Результат – спортивне містеко, де можна грати у футбол, волейбол, теніс, гандбол та інші види спорту.

      

    - Сьогодні мав гарну зустріч з жителями Балашівки. Разом відкривали нове спортивне містечко. Чудово поспілкувались - люди прості, дітвора весела. А який класний і якісний майданчик! Гроші вклали правильно.Переконаний, що це спортивне містечко стане справжнім центром здоров’я для балашівської молоді. Під відкритим небом вони можуть займатись футболом, баскетболом, підкачати м’язи на тренажерах. Та й для бабусь з дідусями зайвим не буде. Тут же можна на спілкування збиратись, - розповідає Андрій Райкович.

    Він закликавжителів Балашівки берегти цей майданчик. Адже нещодавно в тому ж таки мікрорайоні Балашівки вандали намагались розкурочити металеву огорожу навколо спортивного майданчика в районі міськгазу.

     Читайте також: У Кропивницькому відновлюють стадіон, який вихідними розібрали мародери.