Що сталося зі спільником Балоня, причетним до передачі двомільйонного хабара голові Кіровоградської ОДА

  • 27 черв. 2020 09:11
  • 2547
    • Новина Що сталося зі спільником Балоня, причетним до передачі двомільйонного хабара голові Кіровоградської ОДА Ранкове місто. Кропивницький

    Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний засіб стосовно керівника патронатної служби Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Шевченка. Його відправили під домашній арешт на три місяці з правом внесення 5 мл грн. застави. Відповідне рішення озвучили під час судового засідання вчора, 26 червня у Києві.   

    Водночас суддя Вищого антикорупційного суду вимагав 8 млн грн. задатку.

    – Обрати підозрюваному Шевченку Сергію Сергійовичу 20.01.1995 р. запобіжний засіб у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів, тобто до 23 серпня. Визначити підозрюваному заставу в розмірі 2500 розмірів прожиткового мінімуму, що складає 5 млн 57 тис 500 грн, - йдеться в постанові суду.

    Нагадаємо, 25 червня детективи НАБУ затримали на отриманні хабара голову Кіровоградської ОДА Андрія Балоня та його спільника. Вони вимагали майже 2 млн грн. від іншого чиновника за те, що не вмішуватимуться в його діяльність. 

    Того ж дня у будинку в Кропивницькому, де мешкаєголова Кіровоградської ОДААндрій Балонь, співробітники СБУ провели обшуки.