Кропивничани долучилися до Всеукраїнської онлайн естафети

  • 26 черв. 2020 10:35
  • 837
    • Новина Кропивничани долучилися до Всеукраїнської онлайн естафети Ранкове місто. Кропивницький
     
    Про це повідомила заступниця міського голови Наталія Дзюба, інформує сайт Міської ради Кропивницького. Проведення естафети ініціював Національний олімпійський комітет України в рамках святкування Дня заснування Міжнародного олімпійського комітету. У Кропивницькому захід організували спеціалісти управління молоді і спорту міської ради.
     
    – За допомогою сучасних засобів зв’язку з третього по двадцять третє червня олімпійські осередки з одного обласного центру до іншого передавали естафету, розповідаючи про спортивні здобутки регіону та збираючи воєдино з окремих букв символічний надпис «Олімпійський день в Україні 2020», – розповіла Наталія Дзюба. – Захід відбувався в приміщенні спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «Надія», яка за здобутками своїх вихованців є однією з кращих в Україні.
     
    Естафету зустрічали спортсмени-олімпійці Кіровоградщини, уславлені тренери та представники місцевих органів управління галузі фізичної культури і спорту.
     
    За словами Наталії Дзюби нині забезпечується підготовка спортсменів міста до участі в офіційних всеукраїнських змаганнях. Зокрема, вихованці відділення спортивного більярду посіли п’яте місце на чемпіонаті України серед дорослих, що відбувався в місті Києві.