Кропивницький: На Кущівці вандали залишили малят без гойдалки (ФОТО)

  • 25 черв. 2020 15:50
  • 1150
    • Новина Кропивницький: На Кущівці вандали залишили малят без гойдалки (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Невідомі особи намагалися розламати дитячі гойдалки, щоб здати метал на металобрухт. Про це у ФБ пише депутат міської ради Сергій Кріпак.  
     
    "Не минуло й місяця з того дня, як ми оновили дитячий майданчик на вулиці Водоп’янова… 
    Разом з Кущівською активістою Юлією Вихристенко та небайдужими мешканцями району фарбували, ремонтували гойдалки й тішилися яскравим виглядом оновленого майданчика. 
    Що ми маємо сьогодні? 
    Гойдалку варварські намагалися зламати: ставали ногами, розхитували, вигинали й як наслідок відламали трубу. Скоріше за все, хотіли здати на металобрухт. Іншого пояснення немає…
    Відірвали резину під дощечками, яка слугувала в якості амортизатора…  Жодної цінності старий шматок шини не несе, тому навіщо це було зроблено – не зрозуміло.
     
    Вже не говорячи про щоденні сюрпризи, які знаходить прибиральниця Кущівської гімназії: недопалки, пляшки від алкоголю та багато іншого. 
    Слоган нашої команди – РАЗОМ! Тільки об’єднавши зусилля, можемо зробити наш мікрорайон кращим. Ми можемо прибирати, ремонтувати, але в цьому не буде ніякого сенсу без ВАШОЇ підтримки. Тому якщо ви бачите, що руйнують каруселі - не бійтеся робити зауваження. Коли бачите, що розпивають алкогольні напої - викликайте поліцію. Не будьте байдужими! Тільки РАЗОМ ми можемо зробити Кущівку кращою!" - йдеться у повідомленні.