Кіровоградщина: «Інгулець» розпочав післякарантинний сезон із складної перемоги

  • 25 черв. 2020 16:00
  • 826
    • Новина Кіровоградщина: «Інгулець» розпочав післякарантинний сезон із складної перемоги Ранкове місто. Кропивницький
     
    У першому матчі після карантину "Інгулець" з Кіровоградщини у впертій боротьбі здолав "Гірник-Спорт" з рахунком 2:1.
    Петрівці розпочали матч доволі слабо. Й перші 15 хвилин вони не змогли завдати суперникові клопоту. Все змінилося після небезпечної атаки гірників. Після скидки Євгена Лозового обвідним ударом пробив нападаючий "Гірник-Спорту" Віктор Хомченко, але м'яч приборкав Богдан Шуст.
     
    У відповідь "Інгулець" реалізував перший же небезпечний момент. Коваленко закинув м'яч за спину захисникам, який Сичинава після опору воротаря забив з другої спроби. 
    На 27 хвилині у "Гірник-Спорту" зі штрафного потужно пробив по центру, але Шуст був на місці. На 39-й хвилині у "Інгульця" вдруге міг відзначитися Сичинава, але цього разу голкіпер врятував ворота. Перший тайм закінчився з мінімальної перемого петрівців. 
     
    У другій половині зустрічі не вийшов на поле лівий захисник "Гірник-Спорту" Семен Дяченко, якому в першому таймі розбили голову.
    Другу половину зустрічі полтавці почали активніше і змогли вирівняти гру. Однак команда з Кіровоградщини теж атакувала. Більше пощастило гостям матчу: після дальнього навісу Лозовій обігрався з Хомченко, залишивши позаду трьох гравців "Інгульця", і форвард "Гірник-Спорту" зрівняв рахунок - 1:1.
     
    Проте недовго музика лунала й вже через чотири хвилини, після навісу, тепер уже з кутового, до м'яча першим дістався Мишуренко, який головою вколотив м'яч у сітку - 2: 1.
     
    До кінця гри "Гірник-Спорт" вимушено поспішав, а "Інгулець" на 91 хвилині міг ще раз забити, проте Артем Щедрий зі штрафного влучив у поперечину.
    Зараз команда з Кіровоградщини займає першу сходинку в турнірній таблиці, маючи в запасі 40 очок. Проте вже цього туру їх може обігнати «Рух», в якого 39 очок та на одну гру менше, ніж у «Інгульця». Також, фора в один матч є у Волині, в якої 38 очок. Наступний матч «Інгулець» проведе проти «Миная» вже 29 червня.
     
    Нік Шендеровський