Кіровоградщина: Хто відповість за хлопчика, який втратив обидві ноги? (ВІДЕО)

  • 25 черв. 2020 16:30
  • 2090
  •  
    Начальник відділу розслідування злочину у сфері транспорту слідчого управління в Головному управлінні національної поліції в Кіровоградській області Костянтин Тарасенко розповів під час брифінгу про обставини події, яка мала місце на залізнічній колії у Знам’янці учора, 24 червня.
     
     
    - У Знам’янці близько 18 00 біля вагонного депо під час счеплення вагонів один з них наїхав на десятирічного  хлопчика з велосипедом. Школяр переходив разом з друзями залізничну колію у невстановленому місці, яким користується більшість пішоходів.
    В результаті трагічних подій дитині ампутували обидві ноги, хлопчик перебуває в реанімаційному відділенні Кіровоградської обласної лікарні.
     
    По даному факту до Державного реєстру досудових розслідувань були внесені відомості. Наразі триває досудове розслідування, проводяться усі необхідні слідчі дії, а також допитуються особи, які відповідають за безпеку на цьому відрізку дороги.
     
    Попередньо встановлено, що група дітей поверталася з відпочинку на ставку і переходила залізничу колію. Зовсім неподалік розташований безпечний перехід, яким можна було б скористуватися, не наражаючи себе на небезпеку.
     
    Зараз слідчі встановлюють коло осіб дітей, які були свідками подій.