Кропивницький: Штаб «Слуги Народу» готовий до проведення місцевих виборів

  • 25 черв. 2020 13:15
  • 2245
    • Новина Кропивницький: Штаб «Слуги Народу» готовий до проведення місцевих виборів Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому представили керівника обласного осередку партії «Слуга Народу», про це повідомляє журналістка сайту "Утренний город". 
     
    Сьогодні, 25 червня, відбулась пресконференція, на якій представили керівника обласного осередку партії «Слуга Народу» Олександр Дануцу. Оголосили також і про початок передвиборчої кампанії політичної партії «Слуга Народу» на Кіровоградщині, штабом якої керуватиме депутат Міської ради м. Кропивницького Михайло Бєжан.
     
     
    Учасниками пресконференції були:
     
    • народний депутат Верховної Ради України IX скликання (політична партія «Слуга Народу»), керівник обласного осередку політичної партії «Слуга Народу» на Кіровоградщині Олександр Дануца;
    • керівник передвиборчого штабу ПП «Слуга Народу» в Кіровоградській області Михайло Бєжан;
    •  народний депутат Верховної Ради IX скликання від 100-го виборчого округу від ПП «Слуга Народу» Ігор Мурдій.
     
     
    Олександ Дануца заявив присутнім журналістам про те, що обласний штаб партії цілком готовий до місцевих вибрів, які відбудуться 25 жовтня 2020 року. 
     
    - Штаб повністю сформован, центральне керівництво затвердило його структуру. На президентських та парламентських виборах ми досягли хороших результатів, тому цілком логічно, що ця команда збереглася з попередніх виборів. Маємо намір перезавантажити політичну систему і на місцях.
    У раду обласного осередку входять народні депутати Ігор Мурдій, Олег Тарасов, Микита Потураєв, Богдан Торохтій, Юрій Кузьбит і Олег Воронько.
     
     
    Наступним взяв слово народний обранець Ігор Мурдій, який наголосив на тому, що кожен депутат-"мажоритарщик" добре знає проблеми свого округу і тому несе відповідальність за свій регіон. Під час передвиборчої кампанії народні депутати сумлінно працюватимуть на своїх округах, тим самим забезпечуючи перемогу на виборах.
     
    До присутніх звернувся і депутат міської ради Михайло Бежан:
     
    - На сьогоднішній день штаб сформован на 90%, це команда з тридцяти чоловік, які зараз проходять співбесіди і навчання.
     
    Журналісти поцікавилися у речників пресконференції, чи немає побоювань з приводу того, що через пандемію коронавірусу можливо перенесення місцевих виборів, на що Олександр Дануца відповів, що наразі Уряд поки що не бачить підстав для відміни чи перенесення чергових виборів до місцевих рад і команда штабу налаштована на роботу.
     
    На сьогоднішній день поки що невідомі прізвища кандидатур на посади міських голів у містах обласного значення. Та керівник обласного осередку привідкрив завісу та розповів, що зараз тривають перевірки кандидатур і найкращі з них претендуватимуть на посади голів у містах, селищах та ОТГ. Олександр Дануца пообіцяв, що вже скоро, після праймеризу, усі дізнаються імена кандидатів у депутати у місцеві ради.
     
    Різні соціальні дослідження свідчать про те, що останнім часом рейтинги ПП «Слуга Народу» падають, та Олександр Дануца заявив: 
     
    - Ми не бачимо падіння рейтингу партії у межах округу. Наша задача - до кінця жовтня вивести сінусоіду показників до найвищої точки. Ми розуміємо, що до влади потрібно привести якісно нових людей, адже хочемо досягнути не просто гарних результатів на виборах, а і після них.
     
    Журналісти поцікавились у "слуг народу", як скоро чекати приїзду до Кропивницького Володимира Зеленського, на що конкретної відповіді не було, пан президент може завітати до міста 1 липня або у будь-який інший день.