У Кропивницькому поновлять пільгові перевезення пасажирів

  • 25 черв. 2020 11:01
  • 1293
    • Новина У Кропивницькому поновлять пільгові перевезення пасажирів Ранкове місто. Кропивницький
     
    У міській раді Кропивницького готуються поновити пільгові перевезення з обмеженнями, про це пише сайт міської ради.
     
    У Кропивницькому поновлять пільгові перевезення пасажирів - таке завдання міський голова Андрій Райкович поставив перед виконавчими органами міської ради.
     
    Доручення підготувати відповідний проєкт рішення міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міський голова надав сьогодні, 24 червня. На поновлення безкоштовного проїзду можуть розраховувати всі пільгові категорії населення, у тому числі і пенсіонери за віком.
     
    - Ми розглядаємо можливість зробити це найближчими днями. Але! – наголосив Андрій Райкович. - Пільга діятиме від 09.00 до 15.00 щодня. Прошу з розумінням сприймати такі обмеження. Адже зранку нам необхідно доставити на роботу працівників критичної інфраструктури міста, промислових підприємств, медиків, комунальні служби. Так само і у вечірній час, коли люди повертатимуться з роботи. Дуже прошу дотримуватися такого графіку поїздок. Стояти в автобусах, тролейбусах і маршрутках ніхто не дозволить.
     
    Комунальний транспорт Кропивницького залишається одним із найстабільніших та найдешевших в Україні, і місто цю позицію надійно тримає, відзначив Андрій Райкович.