Кіровоградщина: Новгородківські націоналісти розчистили міст для громади

  • 24 черв. 2020 16:26
  • 1268
    • Новина Кіровоградщина: Новгородківські націоналісти розчистили міст для громади Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Новгородці свободівці розчистили від бур’янів міст і нагадали владі про необхідність благоустрою, інформує пресслужба Кропивницької обласної організації ВО "Свобода".
     
    На минулих вихідних представники районної організації ВО «Свобода» Павло Дейнеко та Юрій Брик розчистили від бур’янів та чагарників пішохідну частину мосту в Новгородці.
    До цього націоналістів спонукали численні звернення жителів райцентру, які скаржаться на те, що ця пішохідна зона заросла бур’янами, люди вимушені ходити через міст проїжджою частиною. Це своєю чергою становить величезну небезпеку для всіх учасників руху.
     
    Маючи за плечима неабиякий досвід спроб вирішення подібних проблем шляхом офіційних звернень і листування, місцеві свободівці як ніхто знають, що влада здебільшого ігнорує громадськість. Такий формат, на жаль, часто вичерпується на етапі бюрократичної тяганини.
     
    Тож націоналісти  вирішили власним прикладом продемонструвати місцевій владі Новгородки, що проблеми бур’янів і загалом неналежного благоустрою є досить злободенними, втім їх можна і необхідно вирішувати. Отже, свободівці самостійно розчистили згадану пішохідну зону, зробивши її доступною для людей.
     
    Водночас Новгородківська організація ВО «Свобода» закликає місцеву владу дослухатися до людей і вжити заходів для наведення ладу в райцентрі.