«Вікі любить землю»: фотомайстрів Кропивницького запрошують до участі у міжнародному конкурсі

  • 23 черв. 2020 09:40
  • 632
    • Новина «Вікі любить землю»: фотомайстрів Кропивницького запрошують до участі у міжнародному конкурсі Ранкове місто. Кропивницький
    Громадська організація «Вікімедіа Україна» запрошує професійних фотографів та аматорів із Кропивницького  взяти участь у фотоконкурсі «Вікі любить Землю».
    Як повідомили в управлінні культури і туризму міської ради, конкурс  присвячений пам’яткам природи. Українська частина творчих змагань  відбудеться із 01 по 31 липня 2020 року.
     
    Головна мета конкурсу полягає у створенні під вільною ліцензією якомога повнішої бази світлин пам’яток природи і об’єктів природно-заповідного фонду на території України для ілюстрування Вікіпедії та інших проєктів
     
    Усього, за всю історію конкурсу, учасники української його частини сфотографували понад чотири тисячі об’єктів та територій природно-заповідного фонду України.  Загалом зібрано понад 90 тисяч фотографій.
    Для участі  у конкурсі, претенденти мають завантажити фотографію  протягом конкурсного періоду. Переможці та найактивніші учасники отримають цінні призи, а найкращі конкурсні фото природи України будуть змагатися на міжнародному рівні.
     
    Детальніше з усіма умовами та регламентом конкурсу можна ознайомитися за посиланням: http://wle.org.ua.
    Контактна особа: Процюк Антон Степанович – електронна скринька: wle@wikimedia.org.ua.:+38(066)5696135.
    Сторінки у соцмережах: facebook.com/wle.org.ua, іnstagram.com/wle_ukr/
     
     
     
     
     Нагадаємо: