Андрій Райкович пропонує ліквідувати стихійну торгівлю біля ринків у Кропивницькому

  • 22 черв. 2020 14:00
  • 730
    • Новина Андрій Райкович пропонує ліквідувати стихійну торгівлю біля ринків у Кропивницькому Ранкове місто. Кропивницький
     
     
     Андрій Райкович закликав кропивничан повернутись до карантинних застережень, - повідомляє Міська рада Кропивницького у Фейсбуці
     
    З проханням суворо дотримуватись карантину міський голова звернувся до містян сьогодні, 22 червня, під час апаратної наради.
     
    - Знову і знову загострюю увагу всіх і кожного стосовно дотримання карантину, пов'язаного з коронавірусом. На вулиці спекотно, знаю, але в громадських місцях, в транспорті, в магазинах будьте в масках, - закликав міський голова. - Краще перетерпіти, ніж захворіти! На вулицях, в парках, на майданчиках пам'ятайте про дистанцію у півтора метра!
     
    Андрій Райкович також звернувся до правоохоронців і санітарних служб з вимогою ліквідувати стихійну торгівлю біля ринків.
     
    - Це не просто ганьба, це - розсадник зарази, - переконаний Андрій Райкович. - Повторюю: вірус “гуляє” в колективах. Невже всіх необхідно повести в реанімації на Валах і в обласну лікарню, щоб наочно переконатись, скільки там тяжко хворих, як лікарям доводиться боротися з гострим запаленням легень?! Ну за 4 місяці вже можна набратися розуму і свідомості, що цей вірус любить контакти, що вберегтися від нього можна лише суворо дотримавшись карантинних вимог. Дуже прошу, поверніться до карантинних застережень!