Кіровоградщина: Стали відомі лауреати премії «За досягнення в галузі фізичної культури і спорту імені Володимира Жученка»

  • 18 черв. 2020 18:04
  • 930
    • Новина Кіровоградщина: Стали відомі лауреати премії «За досягнення в галузі фізичної культури і спорту імені Володимира Жученка» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Голова обласної ради, голова конкурсної комісії Олександр Чорноіваненко провів засідання конкурсної комісії з присудження обласної премії «За досягнення в галузі фізичної культури і спорту імені Володимира Жученка» у 2020 році. Пише сайт Кіровоградської обласної ради.
     
    Присутні заслухали інформацію щодо кандидатів на здобуття обласної премії та за результатами таємного голосування визначили цьогорічних переможців.
     
    У номінації «За розвиток спортивного руху» лауреатами обрано:
     
    СИМОНЕНКА Олександра Сергійовича;
     
    ВЕРХОЛАНЦЕВУ Світлану Валеріївну;
     
    БЕРЕЗАНА Олександра Петровича.
     
     
     
    У номінації «За високі спортивні досягнення» лауреатами обрано:
     
    ДОРОЩУКА Олега Євгеновича;
     
    СОКОЛОВСЬКОГО Олега Миколайовича.
     
    Відповідно до Порядку присудження обласної премії, затвердженого рішенням обласної ради від 14 червня 2019 року № 667 переможцям присвоюється звання «Лауреат обласної премії «За досягнення в галузі фізичної культури і спорту імені Володимира Жученка, вручається Диплом лауреата, нагрудний знак та почесна відзнака – скульптура «Степовий орел», а також грошова частина премії.