Майбутніх екскурсоводів запрошують в «Онлайн-школу гідів Кропивницького – 2020»

  • 18 черв. 2020 11:20
  • 906
    • Новина Майбутніх екскурсоводів запрошують в «Онлайн-школу гідів Кропивницького – 2020» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Управління культури і туризму Міської ради міста Кропивницького запроваджує туристично-освітній проєкт «Онлайн-школа гідів Кропивницького – 2020». Про це у ФБ пише Міська рада міста Кропивницького.
     
    В рамках проєкту проводиться набір учасників на навчальний курс-інтенсив для початківців – гідів, супроводу туристичних груп та менеджерів турагентств.
     
    Якщо Ви практикуючий гід, менеджер туристичної сфери або просто той, хто хоче зробити перший крок в професію гіда, чи просто любите Кропивницький і після проходження курсу зможете висловлювати свою любов до міста, ставши оповідачем його історій, то цей навчальний курс для Вас!
     
    Термін навчання - 2 місяці (по 3 заняття на тиждень). Курс навчання включає в себе лекційні, семінарські, практичні заняття, майстер-класи та тренінги.
    Орієнтовний період навчання: липень - серпень 2020 року.
     
    Форма навчання: лекційні заняття, які проходитимуть дистанційно через сервіс Google Classroom з вебінарами, завданнями та зворотним зв'язком зі слухачами
     
    Хто проводитиме навчання?
    • методисти та тренери, члени Громадської спілки «Всеукраїнська асоціація гідів» - сертифіковані міжнародними організаціями та мають практичний досвід з підготовки фахівців;
    • практикуючі гіди (екскурсоводи);
    • історики та краєзнавці.
     
    За результатами проходження навчального курсу-інтенсиву Ви отримаєте практичний досвід та навички роботи гіда, нові ідеї та можливості і найголовніше СЕРТИФІКАТ про проходження навчання.
     
    Вартість навчання: навчальний курс частково фінансує управління культури і туризму Міської ради міста Кропивницького. Доплата від учасника - 400 грн.