Кропивницький: Сьогодні 42-ий мотопіхотний батальйон відзначає шосту річницю з дня створення

  • 17 черв. 2020 14:34
  • 2230
    • Новина Кропивницький: Сьогодні 42-ий мотопіхотний батальйон відзначає шосту річницю з дня створення Ранкове місто. Кропивницький
     
    Військові легендарного 42-го окремого мотопіхотного батальйону святкують шосту річницю з дня створення бойового підрозділу. Про це пише журналістка сайту "Утренний город".
     
    З цієї нагоди на Алеї Слави меморіального комплексу Фортечні Вали пройшло вручення Подяк ветеранам 42-го батальйону "Рух опору" Руслану Костиву та Володимиру Олійнику, Наталії Шестаковій, Андрію Поліщуку від КЗ "Обласний ресурсний центр з питань допомоги учасникам антитерористичної операції та внутрішньо переміщеним особам" при Кіровоградській обласній раді.
     
    Подяки оголошені за особисту мужність і героїзм, виявленя під час захисту державного суверенітету та з нагоди відзначення шостої річниці з дня заснування 42-го окремого мотопіхотного батальйону 57-ї окремої мотопіхотної бригади Збройних Сил України.
     
    Олена Скочко
     
     
    Читайте також: Націоналісти вшанували пам’ять полеглого побратима Віктора Голого, який служив у 42-му батальйоні (ФОТО, ВІДЕО)