На Кіровоградщині потрібні агрономи

  • 17 черв. 2020 16:26
  • 850
    • Новина На Кіровоградщині потрібні агрономи Ранкове місто. Кропивницький
     
    За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є вакансії для агрономів. 
     
    Так, у Кропивницькому два агрономи для проведення аналізу фітосанітарного стану рослин та продукції рослинного походження потрібні у державній установі, що спеціалізується на регулюванні та сприянні ефективному веденню економічної діяльності. Своїм фахівцям у організації пропонують заробітну плату у розмірі 5 244 та 5 454 грн, а також повний соціальний пакет.
     
    Крім того потребує агронома-овочівника, який здійснюватиме організаційно-технологічне керівництво в галузі рослинництва, одне з ТОВ, що спеціалізується на вирощуванні зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур, а також овочів, фруктів, ягід та ін. Своєму працівникові підприємство готове платити 8000 грн на місяць та відшкодовувати витрати на транспорт.
     
    Потрібні два агрономи й Кіровоградській філії державного підприємства, що є закладом системи сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу, сільськогосподарських культур, лісових, квітково-декоративних та лікарських рослин. Підприємство розташоване на Долинщині і пропонує своїм фахівцям по 6000 грн.
     
    Якщо вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості