Андрій Балонь ввійшов у десятку кращих голів ОДА за всеукраїнським рейтингом

  • 16 черв. 2020 19:02
  • 1414
    • Новина Андрій Балонь ввійшов у десятку кращих голів ОДА за всеукраїнським рейтингом Ранкове місто. Кропивницький
     
    Очільник Кіровоградщини Андрій Балонь посів шосте місце серед голів ОДА у всеукраїнському рейтингу., інформує сайт Кіровоградської ОДА.
     
    Перелік готували журналісти видання «Деловая столица», згідно даних Держстату.
     
    Серед досягнень Кіровоградщини – позитивна динаміка росту реальної зарплати на 15,2% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Також регіон лідирує за показниками експорту товарів і послуг і входить у трійку кращих за динамікою сільського господарства.
     
    Регіон входить у четвірку з найменшим скороченням капітальних інвестицій та збільшенням показників у сфері промисловості. А ще – у п’ятірку областей за динамікою штатних працівників і ростом роздрібної торгівлі.
     
    Проте поки область має негативні показники за обсягами будівельної продукції і загальною площею нового житла на тисячу мешканців.
     
     
    Зазначимо: Президент України Володимир Зеленський призначив Андрія Балоня на посаду голови Кіровоградської ОДА в листопаді минулого року. Згідно підсумків роботи в 2019 році, чиновник зайняв 17 місце в загальному переліку. За результатами роботи в першому кварталі 2020 року Андрій Балонь піднявся в порівнянні з минулими показниками одразу на 11 позицій і здобув шосте місце у всеукраїнському рейтингу.