Андрій Райкович акцентує увагу на недоліках роботи комунальних служб (ВІДЕО)

  • 16 черв. 2020 10:42
  • 989
    • Новина Андрій Райкович акцентує увагу на недоліках роботи комунальних служб (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    В місті повинен бути порядок - від центру і до віддалених мікрорайонів, зазначає міський голова Андрій Райкович, інформує у ФБ Міська рада міста Кропивницького.
     
    Сьогодні, 16 червня, під час апаратної наради, міський голова Андрій Райкович загострив увагу комунальних служб на необхідності дотримання графіків прибирання міста, грейдерування та поточного ремонту доріг.
     
    У Кропивницькому нині тривають масштабні роботи на вулиці Шухевича, незабаром почнеться ремонт на Полтавської (від Об'їзного до Васнєцова). Це ті об'єкти, що виконуються за кошти міського бюджету, і увага до якості виконання робіт має бути максимальною, наголосив Андрій Райкович. Разом з тим, скол, який знімають з доріг будівельники, можна використати на дорогах, які потребують поточного ремонту, впевнений очільник міста.
     
    - Мама повинна нормально проїхати з візочком по тротуару, лампочки біля під’їздів мають працювати, лавки та урни теж повинні скрізь бути, - акцентував Андрій Райкович. - Ми ж працюємо для людей. А все це - ознака цивілізованого міста.
     
    Дощі вимили чимало проблемних ям на околичних дорогах, в дворах багатоповерхівок. Тому Андрій Райкович доручив оперативно визначити критичні ділянки, використовувати скол, працювати грейдером на розчистках. Ущільнювати ці об'єкти і швидко реагувати як на повідомлення “Гарячої лінії”, так і на пости в мережах.
     
    - Ми повинні виконати якомога більше поточної роботи, про яку сигналізують нам жителі, і яку фіксують наші служби, - зауважив Андрій Райкович. - Персональне звернення до керівництва “Водоканалу” і до “Теплоенергетика” - шановні колеги! Карантин - це заходи, що стосуються населення. Вашим службам, які належать до розряду критичної інфраструктури, ніхто не забороняв привести до належного стану все своє люкове господарство, всі свої зимові операції на дорогах.
     
    Також в місті продовжує реалізуватись програма “Світле місто”. Нині КП “Міськсвітло” продовжують замінювати натрієві лампи на світлодіодні — сучасні та енергоощадні. Але, впевнений Андрій Райкович, світильники, що демонтовані, можуть повторно використовуватись.
     
    - Ці світильники не можна викидати, - наголосив міський голова. - Їх можна відновити і використати повторно. На територіях садочків, на вулицях та провулках, на прибудинкових територіях.