Кіровоградщина: «Інгулець» не лишив шансу команді з УПЛ

  • 16 черв. 2020 09:44
  • 958
    • Новина Кіровоградщина: «Інгулець» не лишив шансу команді з УПЛ Ранкове місто. Кропивницький
     
    У суботу, 13 червня, пройшов товариський поєдинок між «Інгульцем» з Кіровоградщини та «Дніпро-1». Гра відбулася через те, що суперника дніпрян «Карпати» відправили на карантин й у них з’явилося «вікно» між матчами. 
     
    Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    У першому таймі обидві команди показали рівний футбол, провівши кілька перспективних, але безрезультативних атак. Виокремити якогось фаворита в першій половині гри не можна. Тому на перерву команди пішли із сухим результатом. 
     
    Другий тайм дніпряни почали значно жвавіше, відразу взявши ініціативу в свої руки. Проте вийти вперед у них так і не вийшло. У команди з Кіровоградщини вийшло її перехопити вже після перших десяти хвилин гри. Як результат, на 59 хвилині «Інгулець» отримав право пробити штрафний неподалік штрафної суперника, який Бартулович успішно реалізував, пробивши у ближню дев’ятку.
     
    Господарі не склали руки й спробували відігратися. Проте це тривало недовго й незабаром «Інгулець» мав змогу збільшити рахунок. Ігор Загальський, який менше двадцяти хвилин тому вийшов на заміну, забіг до штрафної суперника та прокинув голкіпера дніпрян, але не зміг уникнути офсайду, й гол не зарахували.
     
    На 69-й хвилині Супряга міг зрівняти рахунок з пенальті. Але реалізувати одинадцятиметровий у нього не вийшло, на заваді став голкіпер «Інгульця» Роман Льопка. Гості ж не змусили фанатів перейматися й на 84 хвилині гри вирішили долю матчу. Ігор Загальський отримав право пробити штрафний з не дуже зручної позиції. Півзахисник «Інгулця» навісив до штрафної суперника, але м’яч ніхто не прийняв й він просто залетів до воріт суперника, 0:2.
     
    На цей момент «Інгулець» займає четверту сходинку в Першій Лізі, маючи в запасі 37 очок. Для виходу в Прем’єр лігу їм треба зайняти з першої по третю сходинку ліги.  «Дніпро-1» перебуває на 7 місці в загальній таблиці УПЛ, або ж на першому місці в девізіоні «на виліт». Команда випереджає найближчого суперника на 7 очок, маючи в запасі 34 очок.
     
    Нік Шендеровський