Кіровоградщина: «Олександрія» фактично вилітає з боротьби за 4 місце

  • 15 черв. 2020 13:17
  • 900
    • Новина Кіровоградщина: «Олександрія» фактично вилітає з боротьби за 4 місце Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вчора, 14 червня, на стадіоні «Ніка» пройшов матч між «Олександрією» з Кіровоградщини та чернігівською «Десною».  
    Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    Зробивши висновки після гри з київським «Динамо», Шаран зробив декілька змін. Зокрема, замість дискваліфікованих Банади та Дубри вийшли Гордієнко і Бабогло. Також Роман Вантух вийшов на лівому фланзі, відсидівши дискваліфікацію. Пашаєв, який вийшов на гру з Динамо, не потрапив до заявки на сьогоднішню гру.
     
    Поєдинок розпочався доволі жваво, але результату це не приносило. На 5-й хвилині Калітвінцев першим намагався відкрити рахунок, але м'яч влучив у захисника «Олександрії». Господарі відповіли ударом Ковальця. Перший дійсно гольовий момент був у команди з Чернігова на 25 хвилині гри. Калітвінцев потужно пробив з-за меж штрафного, але Паньків у стрибку витягнув м'яч з дев'ятки.
     
    Проте «Десна» майже відразу реалізувалася. На 29-й хвилині Олександр Філіппов проніс м'яч з центра поля до штрафної та обвідним ударом вразив дальній верхній кут, 0:1. Олександрія спробувала відігратися. Гордієнко пробив з кількох метрів, але Паст опинився на місці. Під кінець гри «Десна збільшила свою перевагу до двох м’ячів. Калітвінцев подав штрафний, м’яч ніхто не чіпав і він вільно залетів до сітки воріт господарів, 0:2.
     
    Другий тайм розпочався для команди з Кіровоградщини дуже позитивно, даючи надію на гарний результат. На першій же хвилині другого тайму Василь Грицук, якого тільки випустили на поле, прострілив у штрафну, а Максим Третьяков у дотик влучив у дальній кут. 
     
    Після цього «Десна» знову пішла в атаку й це знову дало результат. Олександрійці програли боротьбу на другому поверсі після навісу Коноплі, який вдало замкнув Андрій Гітченко, 1:3. На 60-й хвилині Олександрія й зовсім втратила надію на перемогу. У другому матчі поспіль команда Шарана отримала червону. Другий гірчичник показав суддя Бабоглу за фол у чужій штрафній, команда з Кіровоградщині дограватиме матч у меншості. 
     
    Результат не змусив себе довго чекати й на 74 хвилині після чергової атаки чернігівчани отримали право пробити пенальті. Після перегляду системи VAR, Філіппов потужним ударом пробив одинадцятиметровий, який Паньків не зміг парувати, рахунок 1:4. Крапку в голах поставили гравці «Десни» лише на 95 хвилині. Андрій Тотовицький, який тільки вийшов на заміну, після забігання, не найсильнішим ударом обіграв голкіпера «Олександрії», 1:5. 
     
    Це вже третя перемога «Десни» над командою з Кіровоградщини. Загальний рахунок спільних зустрічей 9:1 не на користь «Олександрії».
    Це вже друга розгромна поразка команди поспіль. Минулу гру олександрійці звершили з таким же рахунком проти «Динамо» на користь київлян. 
     
    В «Олександрії» так і залишилося 43 бали, займаючи п'яту позицію та відставання від третього місця на шість очок. Фактично, команда вилітає з боротьби за трійку лідерів. Для того, аби вийти в єврокубки, команді Шарана треба, аби Кубок України перемагало київське «Динамо» й право на Лігу Європи перейшло до п’ятого місця чемпіонату.