Приват24 став першим в Україні єдиним мобільним банком для фізосіб та підприємців

  • 15 черв. 2020 14:02
  • 683
    • Новина Приват24 став першим в Україні єдиним мобільним банком для фізосіб та підприємців Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПриватБанк першим в Україні запустив єдиний  мобільний додаток для фізичних осіб та підприємців на базі Privat24 для Android та iOs .
     
    Відтепер понад 700 тисяч підприємців, які обслуговуються у ПриватБанку, зможуть працювати зі своїми рахунками у звичному для них Приват24 для фізосіб. Щоб користуватися єдиним сервісом, потрібно лише оновити мобільний банк до останньої версії.
     
    - Традиційно банки для обслуговування фізичних осіб та бізнесу використовують різні сервіси - так робили раніше і ми, але ще в минулому році ми поставили за мету створити новий максимально простий сервіс для підприємців по роботі у Приват24 для фізичних осіб, - говорить керівник напрямку малого та середнього бізнесу ПриватБанку Сергій Клюєв. - Надалі ми плануємо спрощувати функціонал мобільного Приват24 для підприємців, а саме робити ще більш зручними платежі, операції з кредитами, депозитами, валютою, здаванням звітів та інші сервіси, які зараз доступні в окремій системі Приват24бізнес, а також зробимо практичнішим порядок дистанційної взаємодії підприємців зі своїми найманими бухгалтерами прямо всередині мобільного банку.
     
    За дослідженнями компанії GfK понад 65% підприємців вважають саме ПриватБанк основним банком для свого бізнесу. При цьому з початку 2017 року активна клієнтська база ПриватБанку збільшилася на більш ніж 200 тисяч підприємців.
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку Анжела Дзінзюра