Дільничий з Кіровоградщині привів до тями жінку, що вже не дихала

  • 15 черв. 2020 12:12
  • 834
    • Новина Дільничий з Кіровоградщині привів до тями жінку, що вже не дихала Ранкове місто. Кропивницький
     
    Дільничний із Кіровоградщини під час відрядження на Сході країни врятував жінку.
     
    Поліцейський зведеного загону ГУНП в Кіровоградській області, що зараз несе службу у місті Попасній, Анатолій Бондаренко надав домедичну допомогу 40-річній місцевій жительці, яку непритомною витягнули з води.
     
    У вільний від служби час дільничний займався спортом та під час пробіжки побачив, що у міському парку біля річки лежть жінка у непритомному стані. Як з’ясувалося, громадянку витягли з водойми, коли вона вже не дихала. Не роздумуючи, правоохоронець відразу викликав «швидку» та кинувся надавати домедичну допомогу.
    Завдяки вжитим заходам жінка змогла зробити перший вдих. Після цього дільничний перебував із потерпілою до приїзду медичних працівників.
     
    Свій вчинок капітан поліції Анатолій Бондаренко не вважає героїчним, адже допомагати тим, хто цього потребує, – і є головне завдання поліцейського.
     
     Загалом він останніх три роки працює дільничним офіцером у Новомиргородському районі і заслужив повагу та підтримку від людей. Громадяни пишаються своїм земляком та допомагають йому слідкувати за порядком на ввіреній території.
     
    Окрім професійних правоохоронець має і спортивні досягнення. Він кандидат у майстри спорту з греко-римської боротьби. Нині у вільний від служби час поліцейський на громадських засадах у спортивному залі тренує дітей та підлітків.
     
    Сектор комунікації
    поліції Кіровоградської області