Кропивницький: Анатолій Коротков обійматиме посаду директора ліцею-інтернату ще один рік

  • 12 черв. 2020 12:26
  • 1748
    • Новина Кропивницький: Анатолій Коротков обійматиме посаду директора ліцею-інтернату ще один рік Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кіровоградська обласна рада продовжила трудовий договір на рік із директором Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату Анатолієм Коротковим.
    Таке рішення прийняли депутати обласної ради, передає журналіст «Утреннего города». 
     
    Відповідно до закону про «Повну загальну та середню освіту», усіх педагогів пенсійного віку, з якими раніше підписали безстроковий договір, треба його перевести на контракт терміном на один рік. З іншими педагогами цей договір можна затвердити на шість років. 
     
    - Ліцей, створений Анатолієм Єговоричем, займає 23 місце з 10 тисяч навчальних закладів по всій Україні. Ми пишаємося закладом, який він створив разом зі своєю командою. Але відповідно до норм закону, з огляду на його пенсійний вік, із ним укладають контракт на один рік. У подальшому цей договір можна продовжити знову, – сказав начальник управління освіти й науки ОДА Володимир Таборанський.
     
    Довідка: Коротков Анатолій Єгорович, 1944 року народження, має повну вищу педагогічну освіту та досвід роботи в закладах освіти та культури, з 05.1996 року директор комунального закладу “Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат Кіровоградської обласної ради.
     
    Нік Шендеровський