Кропивницький: На вулицях міста замінюють старі лампи на енергоощадні

  • 12 черв. 2020 11:35
  • 740
    • Новина Кропивницький: На вулицях міста замінюють старі лампи на енергоощадні Ранкове місто. Кропивницький
     
    Програма «Світле місто» в дії: у Кропивницькому замінили 1 839 натрієвих ламп на світлодіодні – сучасні та енергоощадні, інформує у ФБ міська рада.
     
    Програма енергоощадності «Світле місто», ініційована міським головою Кропивницького Андрієм Райковичем, продовжує поступово і наполегливо втілюватися в життя. Щодня працівники КП “Міськсвітло” реалізують мрію кропивничан, щоб вулиці обласного центру ставали світлішими і безпечнішими.
     
     
    Як повідомив сьогодні, 12 червня, директор комунального підприємства Дмитро Тоток, від початку тижня спеціалісти виконали технічне обслуговування зовнішнього освітлення вулиць Архангельської, Верхньої Биківської, Водогінної, Антонова, Івана Мазепи, Вознесенської та провулку Вишняківського.
     
    - На цих вулицях ми замінюємо світильники СЕС, відповідно до програми енергозбереження “Світле місто”, - відзначив Дмитро Тоток. - Реалізацію проєкту ми почали десятого березня. Міняємо усі натрієві ліхтарі зовнішнього освітлення на економні світлодіодні. Замінили вже 1 839 світлоточок, починаючи з березня, за цей місяць - 202.
    Реалізація проєкту триває і далі: загалом КП “Міськсвітло” планує замінити на території Кропивницького 5 230 світильників.