Кропивницький: Скільки коштуватиме вода у 2021 році?

  • 11 черв. 2020 16:00
  • 1160
    • Новина Кропивницький: Скільки коштуватиме вода у 2021 році? Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    В ОКВП «Дніпро – Кіровоград» відбулися відкриті обговорення необхідності встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення на 2021 рік.
     
    Про це інформує сайт ОКВП "Дніпро Кіровоград".
     
    На виконання вимог постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП) від 30.06.2017 р. №866 (зі змінами) учора, 10 червня, у Кропивницькому відбулися відкриті обговорення необхідності встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення ОКВП «Дніпро – Кіровоград» на 2021 рік.
     
    Оскільки загальнодержавні карантинні заходи ще не зняті в повному обсязі та діє заборона на проведення масових заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, обговорення відбулися в онлайн-режимі. Пропозиції та зауваження щодо пропонованих тарифів приймалися до 17:00 8 червня.
     
    Розрахункові тарифи, які подаються на розгляд до НКРЕКП, передбачають зниження вартості водопостачання на 3,2 відсотка, та збільшення вартості водовідведення – на 4 відсотки. Розмір тарифів на водопостачання пропонується 20,58 гривні, на водовідведення 17,03 гривні, що в сумі становитиме 37 гривень 61 копійку.
     
    На обговоренні були присутні генеральний директор ОКВП «Дніпро – Кіровоград» Роман Ілик, директор департаменту житлово-комунального господарства Кіровоградської ОДА Ольга Довжук, начальник управління майном виконавчого апарату Кіровоградської облради Андрій Шепель, головний спеціаліст Сектору НКРЕКП у Кіровоградській області Олег Тарасенко, а також заступник генерального директора Жанна Гладка, начальник фінансово-економічної служби Ольга Шибакіна, начальник юридичної служби Олександр Слюсар.
     
    У визначений строк на адресу підприємства надійшло 4 листи із зауваженнями та пропозиціями, які долучені до протоколу обговорення. Для участі у обговореннях по Скайпу (для цього потрібно було завчасно реєструватися, інформація про це була опублікована на офіційному сайті підприємства) було заявлено дві особи, проте на зв’язок в ході обговорень вони не вийшли.
     
    Протокол обговорень з отриманими зауваженнями буде направлено до НКРЕКП.