Кіровоградщина: Чому депутатам не потрібні проекти громадськості?

  • 11 черв. 2020 12:01
  • 766
    • Новина Кіровоградщина: Чому депутатам не потрібні проекти громадськості? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Заступниця голови Кіровоградської ОДА Тетяна Волинець представила на розгляд комісіи депутатського корпусу програми, які з колегами натхненно розробляли задля розвитку Кіровоградщини. Идеться про ініціативи щодо розвитку і підтримки лікувальних закладів області, освітнього та культурного розвитку краю та розвитку людського капіталу.
     
    Але, як зазначає посадовиця у ФБ, Програму освітньо-культурного розвитку "бюджетна" комісія не підтримала.
     
    Як пише сайт Кіровоградської облради, під проводом голови постійної комісії Павла Фесюка відбулося чергове засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансово-економічної політики та інвестицій. 
     
    У ході конструктивного обговорення програма “Розвиток людського капіталу Кіровоградської області” на 2021-2024 роки була погоджена із суттєвими доповненнями та змінами у новій редакції. До проєкту обласної програми освітнього та культурного розвитку області на період до 2024 року депутати висловили цілу низку зауважень і пропозицій, проте, навіть із відповідними правками та доповненнями, даний проєкт не був підтриманий більшістю членів постійної комісії.
     
    - Проекти громадськості депутатам не потрібні, - обурюється пані Тетяна.