У Кропивницькому п’яний водій намагався втікти від поліції до лісу

  • 9 черв. 2020 16:36
  • 1061
    • Новина У Кропивницькому п’яний водій намагався втікти від поліції до лісу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Водій, ймовірно, напідпитку намагався втекти від патрульних до лісу.
     
    На автомобільній дорозі М-12 (Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка) за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили автомобіль Audi. Про це у ФБ пише Патрульна поліція Кіровоградської області.
     
    Водій залишив машину на узбіччі дороги, а сам чимдуж чкурнув до лісу. Інспектори наздогнали втікача. Ним виявився 36-річний кропивничанин.
     
    У чоловіка були явні ознаки алкогольного сп’яніння, але проходити огляд на місці чи у спеціальному медичному закладі він навідріз відмовився. У автівці також було виявлено порожні пляшки від алкогольних напоїв.
     
    Також виявилося, що у водія відсутній поліс обов’язкового страхування власників наземних транспортних засобів, а посвідчення водія та інші особисті документи громадянина, які він пред’явив для перевірки, мали явні ознаки підробки.
     
    Патрульні склали на керманича протокол за ч.1 ст.130 (Керування автомобілем з ознаками алкогольного сп’яніння), та виписали постанови за ч.1 ст.126 (Відсутній поліс обов’язкового страхування) і ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.
     
    Авто було затримали та евакуювали на спеціальний майданчик.
     
    На місце події було викликано слідчо-оперативну групу.