Юних кропивничан запрошують долучитися до конкурсу «Перспектива міста 2025»

  • 5 черв. 2020 11:58
  • 991
    • Новина Юних кропивничан запрошують долучитися до конкурсу «Перспектива міста 2025» Ранкове місто. Кропивницький

     

    У Кропивницькому Муніципальна партія "Перспектива міста" проводить конкурс "Перспектива міста 2025» для дітей та підлітків віком до 14 років.

    До участі у конкурсі можуть долучитися усі бажаючі. Для цього кожен учасник має намалювати малюнок – яким він бачить своє місто  за 5 років:свій квітучий двір, гарну площу, парк, сучасну європейську набережну, затишні сквери тощо.

    Маючи малюнок, потрібно записати відео до 30 секунд з презентацією власної роботи, викласти це в Фейсбук чи Інстаграм з тегом #перспектива_міста_2025 та відправити посилання на публікацію в приватні повідомленняна сторінку «Перспективи міста» у Фейсбук.  

    Організатори зазначають, що малюнок має бути виконаним фарбами чи олівцями. Під час запису відео кожен учасник має коротко представитися та описати свій проект.

    На відео та в описі до нього мають бути обов’язкові тези:

    1. Мене звати _____, мені _____ років.
    2. Я бачу Перспективу міста 2025 такою: _____.

    Конкурс триватиме до 20 червня включно. Усі учасники конкурсу отримають призи. Протягом тижня після завершення конкурсу експертне журі Культурно-мистецького фонду «Перспектива» обиратиме трьох переможців,  які і отримають брендовані футболки та головні  нагороди:

    - 3-D ручку;
    -  бездротові навушники;
    - портативну Bluetooth колонку;

     

    Більш детальну інформацію можна отримати за посиланням у Facebook