Кіровоградщина: Андрій Балонь відвідав військову частину в Олексадрії

  • 5 черв. 2020 10:01
  • 1041
    • Новина Кіровоградщина: Андрій Балонь відвідав військову частину в Олексадрії Ранкове місто. Кропивницький
     
    Голова Кіровоградської ОДА відвідав військову частину та міську лікарню в Олександрії, про це він пише на своїй сторінці у ФБ.
     
     
    "Сьогодні з робочим візитом перебували в Олександрії.
     
    Спочатку оглянули військову частину 2269 Національної гвардії України. Ознайомились із ходом виконання службово-бойових завдань, а також матеріально-технічним забезпеченням та житлово-побутовими умовами військовослужбовців.
     
     
    Приємно вражає, наскільки багату історію має частина. Командування показало нам музейні експонати Мі-6 і Мі-2. Після цього ознайомились із новими зразками авіаційної техніки та багатофункціональним французьким гелікоптером Airbus Н-225 "Super Puma". Ще вшанували пам'ять загиблих військових і поклали квіти до пам’ятних стел.
     
     
    Окрім військової частини Нацгвардії відвідали Центральну міську лікарню в Олександрії, яка входить в перелік госпітальних баз для прийому хворих на коронавірус. На стаціонарному лікуванні там перебували чотири хворих із COVID-19. Серед них були 3 дорослих і дворічна дитина. Усі пацієнти вже одужали й повернулись до повноцінного життя.