Кіровоградщина: Безробітні мають можливість безкоштовно навчитися овочівництву

  • 2 черв. 2020 19:09
  • 971
    • Новина Кіровоградщина: Безробітні мають можливість безкоштовно навчитися овочівництву Ранкове місто. Кропивницький
     
    Овочівництво – галузь сільського господарства, що спеціалізується на виробництві овочевої і баштанної продукції. Усе більшого значення набуває вирощування овочевих культур на присадибних ділянках, у колективних та фермерських господарствах. 
     
    Професія «Овочівник» широкого профілю, безумовно, одна з найважливіших у сільському господарстві, бо овочівник постачає до нашого столу необхідні продукти харчування. 
    Якщо ця галузь вам цікава, і ви мрієте стати професійним овочівником – служба зайнятості готова допомогти. 
     
    9 червня поточного року на базі Херсонського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання безробітних громадян за професією «Овочівник». Курс навчання триватиме 3,2 місяці.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
     
    повна або базова загальна середня освіта;
    вік особи не менше 18 років;
    медична довідка;
    особова медична книжка.
     
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила можливість професійного навчання за вказаною професією, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi