Кіровоградщина: Нетверезий чоловік погрожував дружині, стріляючи зі зброї

  • 1 черв. 2020 18:24
  • 1050
    • Новина Кіровоградщина: Нетверезий чоловік погрожував дружині, стріляючи зі зброї Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині поліцейські затримали громадянина за скоєння хуліганських дій із застосуванням зброї.
     
    Із повідомленням про пригоду до Кропивницького відділу поліції звернулася місцева жителька. Жінка розповіла, що співмешканець під час сімейної сварки погрожував застосувати зброю відносно неї та сусідів. За кілька хвилин після того, як жінка вибігла з дому, вона почула постріли на території двору.
     
    На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. В момент приїзду поліцейських 46-річний власник будинку зачинився в помешканні та категорично відмовлявся з нього виходити.
     
    Враховуючи те, що чоловік перебував у нетверезому стані та міг завдати шкоди собі та оточенню, правоохоронці затримали громадянина.
     
    Під час огляду домоволодіння особи поліцейські вилучили зброю, яку направили для проведення експертиз до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.
     
    Громадянина затримано в порядку статті 208 КПК (за підозрою у скоєнні злочину).
     
    За фактом події працівниками поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.