Кіровоградщина: На залізничній колії зайнявся вагон електропотягу

  • 1 черв. 2020 10:55
  • 1450
    • Новина Кіровоградщина: На залізничній колії зайнявся вагон електропотягу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Рятувальники ліквідували пожежу вагона електропотягу.
     
    Як повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області, 31 травня о 19:20 до оперативно-координаційного центру У ДСНС у Кіровоградській області надійшло повідомлення про те, що у Новоукраїнському районі на 218 км пікету № 5 залізничної колії між ст. Новоукраїнка та ст. Помічна виникла пожежа 54 м2 вагона електропотягу сполученням «Знам’янка - Помічна». Рух потягу було зупинено. Травмованих та постраждалих немає. 
     
    О 20:06 пожежу локалізували та о 20:51 - ліквідували. До ліквідації пожежі залучалось шість чоловік особового складу, одна машина 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини Новоукраїнки, чотири чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 3-го ДПРЗ смт Добровеличківка та пожежний потяг станції Помічна.
    Причина пожежі встановлюється. 
     
    Як стало відомо "Утреннему городу" з власних джерел, поїзд прямував до станції техобслуговування у депо Одеса Застава, де він мав проходити техобстеження перед виходом у рейс. Під час руху зайнявся останній вагон потягу. На щастя, у вагонах пасажирів не було.
    Попередньо встановлено, що пожежа виникла через замикання силових кабелів або ж проводки.
     
    З сьогоднішнього дня, 1 червня, відновлюється рух 42 потягів у міжміських напрямках. Згідно рекомендацій МОЗ, у потягу має перебувати одночасно не більше ста пасажирів.
     
    Олена Скочко