Кропивницький: Андрій Максюта коментує ситуацію з вивозом плит з аеропорту

  • 31 трав. 2020 10:08
  • 4110
    • Новина Кропивницький: Андрій Максюта коментує ситуацію з вивозом плит з аеропорту Ранкове місто. Кропивницький
     
    Начальник спецінспекції Міської ради міста Кропивницького Андрій Максюта у ФБ роз’яснює ситуацію з вивозом бетонних плит з міського аеропорту. 
     
    "Тут до мене звернулися журналісти ряду видань з проханням прокоментувати ситуацію з вивезенням плит, демонтованих декілька днів тому зі злітно-посадкової смуги (ЗПС) поблизу аеропорту. 
     
    Відповідаю: це стосується майна, що має окремого балансоутримувача, а не міського комунального. І саме балансоутримувач має пред'являти якісь претензії, якщо вони є, до тих, хто вивозить, та робити відповідні заяви до правоохоронних органів. Також поліція уповноважена перевірити законність дій, про які повідомляють їй громадяни.
     
    В свою чергу відзначу, що небайдужі громадяни повідомили поліції про вивіз плит,  про що свідчать скрин-шоти з переписки громадян та диспетчера ГУНП в публічному телеграм-чаті "Безпечне місто".
     
    До Спецінспекції з приводу ймовірних порушень Правил благоустрою міста в даній ситуації ніхто (ні громадяни, ні балансоутримувачі ЗПС  або власники плит) не звертався, окрім журналістів, які попросили коментар після того, як дані плити вже вивезли.
    Повідомили б мені раніше - був би там на місці, з'ясував би всі деталі і давав би вам коментар.