Кіровоградщина: «Олександрія» перемогою виходить з карантину

  • 30 трав. 2020 19:33
  • 1337
    • Новина Кіровоградщина: «Олександрія» перемогою виходить з карантину Ранкове місто. Кропивницький
     
    ФК «Олександрія» зіграла перший матч після виходу з карантину проти луганської «Зорі». Гра відбулася при порожніх трибунах на стадіоні «Ніка» в Олександрії й закінчилася перемогою господарів з рахунком 1:0.
     
    Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
    Можливість відкрити рахунок олександрійці мали ще на другій хвилині гри. Кирило Ковалець з відстані метра пробивав у ворота, але забити не вийшло, влучив у ногу захисника. 
     
    Луганці теж провели небезпечну атаку у відповідь, але відкрити рахунок у них також не вийшло. Кочергин пробив повз ворота із-за меж штрафного майданчика. 
    Далі гра трохи заспокоїлася й команди катали м’яч у центрі поля, звідки «Зоря» час-від-часу проводила небезпечні атаки. Так на 16 хвилині гри гості зробили небезпечний простріл у штрафну нашої команди, але нічим цікавим це не закінчилося. А на 20 хвилині Кабаєв вийшов один на один із Паньківим, проте захисник вдало зіграв у цій ситуації.
     
    Після цього олександрійці взяли ініціативу в свої руки й до кінця тайму намагалися відкрити рахунок, але в них це не вийшло.
    Другий тайм розпочався за спільної ініціативи двох команд. Гарний момент мала «Олександрія», коли після подачі з кутового Сітало скинув м'яч на дальню штангу, де один перед воротами опинився Банада, проте забити з кількох метрів йому не вдалося. Далі гра тривала на рівних аж до 85 хвилини, коли Міхайличенко сфолив на Банаді в центрі поля й отримав другу жовту карточку у грі. Гості лишилися грати вдесятьох. 
     
    Результат не змусив чекати на себе, й вже на 90 хвилині після перегляду VAR суддя призначив пенальті у ворота «Зорі». Гречишкин чітко реалізував одинадцятиметровий, чим відкрив рахунок у грі. У гостей не було часу відігратися.
     
    Після 24 туру «Олександрія» займає 5 сходинку в турнірній таблиці. Команда має в запасі 43 очки й відстає від четвертого місця на три очки. Варто зазначити, що якщо завтра «Динамо» програє «Шахтарю», то в олександрійців лишаться шанси на вихід у Лігу Чемпіонів, за яку вони позмагаються з цими ж київлянами та луганчанами, а також із «Десною».
     
    Нік Шендеровський