Кропивницький: Водоканал розрахував нові тарифи на водопостачання на 2021 рік

  • 30 трав. 2020 10:22
  • 1985
    • Новина Кропивницький: Водоканал розрахував нові тарифи на водопостачання на 2021 рік Ранкове місто. Кропивницький
     
    Повідомлення щодо необхідності встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення на 2021 рік (на виконання вимог постанови НКРЕКП від 30.06.2017 р. №866 зі змінами)
     
    Про це інформує сайт ОКВП Дніпро Кіровоград
     
     
    Відповідно до вимог постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 10.03.2016 р. №302 (зі змінами) підприємство виконало розрахунки тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення на 2021 рік.
     
    Формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення здійснено відповідно до річних планів діяльності на 2021 рік, економічно обґрунтованих планованих витрат, галузевих технологічних нормативів використання питної води на підприємствах водопровідно-каналізаційного господарства, з урахуванням фактичних даних та основних особливостей технологічних процесів виробництва, техніко-економічних розрахунків, розрахунків з урахуванням ставок податків і зборів, цін на матеріальні ресурси та послуги у планованому періоді.
     
    Розрахунки тарифів на послуги здійснюються шляхом ділення суми планованих економічно обґрунтованих витрат, розрахованих відповідно до Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на планований обсяг виробництва питної води з урахуванням частини загальних втрат та витрат питної води після другого підйому або на планований обсяг очищення стічних вод.
     
    Перегляд тарифів на послуги зумовлений вимогами чинного законодавства, зменшенням обсягів реалізації по водопостачанню на 2,8% та по водовідведенню на 3%, необхідністю погашення частини кредиту Світового банку та відсотків за його користування.
     
    Структура тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення на 2021 рік складає:
     
     
    Пропозиції та зауваження приймаються по 8 червня 2020 року включно на адресу: м. Кропивницький, вулиця Соборна 19а.
     
    З метою запобігання поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) відкрите обговорення необхідності встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення відбудеться в режимі онлайн 10 червня 2020 року о 10.00 годині.
     
    Для участі у відкритому обговоренні просимо надати Skype id та контактний номер телефону учасника, який братиме участь у обговоренні дистанційно для організації відеозв’язку та надіслати відповідні відомості на e-mail: tarif2021@dnipro-kirovograd.com.ua по 08 червня 2020 року включно.